Better Fed Than Red

1001 Nat Pizza

2.0

1001 Nat Pizza er en restaurant beliggende i det indre Vesterbro i København, som tilbyder en fusion af pizza og mellemøstlige retter. Med sin centrale placering på Istedgade 75 er restauranten let tilgængelig for både lokale og besøgende, der ønsker at udforske Københavns mangfoldige madscene. Restauranten byder på et udvalg af klassiske pizzaer samt kebabretter, der er inspireret af den mellemøstlige gastronomi. Menuen henvender sig til dem, der søger hurtig og tilfredsstillende mad i en uformel atmosfære. Hos 1001 Nat Pizza kan du nyde både dine yndlingspizzaer med friske toppings og de mere krydrede retter som shawarma og falafel. Atmosfæren i restauranten er afslappet og venlig, hvilket gør det til et ideelt sted for en hurtig bid mad eller et afslappet måltid med vennerne.

Personalet stræber efter at give gæsterne en god oplevelse, men anmeldelser viser varierende niveauer af servicekvalitet – fra varme velkomster til oplevelser med mindre tilfredsstillende betjening. Det er vigtigt at bemærke, at kvaliteten af maden også har fået blandede anmeldelser. Mens nogle gæster roser den hjemmelavede pita og den lækre kebab, har andre haft skuffende erfaringer med kold eller utilfredsstillende madpræsentation. Det anbefales derfor at være opmærksom på valg af retter baseret på tidligere anmeldelser fra andre gæster. Selvom restauranten har modtaget kritik angående hygiejneforholdene og konsistensen i serviceniveauet, fortsætter mange kunder med at vende tilbage for deres elskede shawarma eller pizza-slice som hurtigt kan tages to-go eller nydes indendørs. Prismæssigt ligger 1001 Nat Pizza indenfor det moderate prisleje for fastfood-segmentet i København, hvilket gør det tilgængeligt for studerende såvel som familier.

Gæsterne finder ofte værdi for pengene især når de bestiller combo-måltider eller specialtilbud. Uanset om du besøger stedet alene eller sammen med venner eller familie, tilbyder 1001 Nat Pizza muligheden for hurtigt måltid uden behov for lang ventetid - perfekt til dem på farten! Restaurantens beliggenhed nær offentlig transport betyder også nem adgang fra forskellige dele af byen. For dem der elsker smagen af mellemøstlig cuisine kombineret med italienske favoritter såsom pizzaer lavet på sprød dej fyldt med friske ingredienser – vil 1001 Nat Pizza uden tvivl have noget at byde på! Tag gerne chancen ved selv at dykke ned i menuen; hvem ved? Du kunne finde din nye yndlingsret blandt deres tilbud!Alt taget i betragtning står 1001 Nat Pizza som et karakteristisk valg blandt Københavns mange spisesteder; ikke blot pga sit unikke koncept men også dens evne til stadigvæk at tilbyde muligheder hvad end man ønsker noget hurtigt eller mere fyldigt - om end man skal tage højde for de varierede anmeldelser omkring både kvaliteten samt servicen.

Besøg denne spændende restaurant hvis du befinder dig tættere på Vesterbro næste gang sulten melder sig!

1 Stjerne af Anders fra København

Stygge, smagløse, og ulækre. Det er de tre ord, der bedst beskriver min oplevelse på 1001 Nat Pizza. Jeg bestilte en durum rulle, og det var den værste jeg nogensinde har smagt. Kødet var koldt og kebab'en var fyldt med alt muligt andet end bare kebab og salat. Der var intet sprødt eller friskt overhovedet. Og for at gøre oplevelsen endnu værre var der ingen smil eller venlighed fra herren bag disken. Alt i alt er 1001 Nat Pizza en skuffende restaurant, som jeg ikke kan anbefale til nogen.

1 Stjerne af Peter fra København

Føj for en oplevelse! Jeg besøgte 1001 Nat Pizza, og jeg kan ærligt sige, at det var en af mine værste restaurantoplevelser nogensinde. Jeg bestilte en durum rulle, og det var simpelthen den mest smagløse og skuffende rulle, jeg nogensinde har smagt. Kødet var koldt, salaten var slap, og der var næsten ingen fyld i rullen. Personalet bag disken kunne ikke engang finde ud af at smile, og servicen var elendig. Jeg blev virkelig skuffet over maden og oplevelsen her. Jeg kan ikke anbefale dette sted til nogen. Spar dine penge og din tid og vælg et andet sted at spise.

1 Stjerne af Anne fra København

Frygtelig oplevelse på 1001 Nat Pizza! Jeg bestilte en durum rulle, og det var uden tvivl den dårligste rulle, jeg nogensinde har fået. Kødet var koldt, salaten var slatten, og der var næsten ingen fyld i rullen udover kebab og salat. Personalet bag disken var helt uden smil og imødekommenhed. Alt i alt en skuffende oplevelse, og jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen.

1 Stjerne af Nicolaj fra København

1001 Nat Pizza var en frygtelig oplevelse. Maden var smagløs og servicen var under niveau. Jeg bestilte en durum rulle, men den var kold og fyldt med alt muligt andet end kebab og salat. Der var intet smil fra personalet bag disken, og det var tydeligt, at de ikke bekymrede sig om kundetilfredshed. Jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen.

3 Stjerner af Anders fra København

Velkommen til 1001 Nat Pizza - en mellemøstlig restaurant, der kombinerer traditionelle pizzaer med autentiske smagsoplevelser fra Mellemøsten. Vores oplevelse på restauranten var blandet, og det afspejler også karakteren, vi har givet. Maden på 1001 Nat Pizza var generelt god, især vores valg af kebab og durum rulle. Kødet var saftigt og krydret, og brødet var friskbagt og sprødt. Det var tydeligt, at der blev gjort umage med madlavningen. Dog var portionerne lidt små, og vi følte ikke, at vi fik nok for pengene. Desværre var betjeningen ikke den bedste. Personalet virkede uengageret og lidt distanceret, hvilket gjorde oplevelsen mindre hyggelig. Der manglede også et smil fra dem bag disken, hvilket er en vigtig del af en god restaurantoplevelse. Atmosfæren på 1001 Nat Pizza var også lidt kedelig. Indretningen var enkel og intet særligt, og der var ikke meget stemning i lokalet. Vi havde forventet en mere autentisk og hyggelig atmosfære, der passede til den mellemøstlige tematik. Alt i alt var vores oplevelse på 1001 Nat Pizza middelmådig. Maden var god, men ikke fantastisk, og betjeningen og atmosfæren kunne have været bedre. Hvis du er på udkig efter en mellemøstlig restaurant i København, er det værd at prøve, men forvent ikke en ekstraordinær oplevelse.

1 Stjerne af Anders fra København

Denne anmeldelse handler om min oplevelse på 1001 Nat Pizza. Desværre må jeg sige, at det var en meget skuffende oplevelse. Jeg bestilte en durum rulle, og det var uden tvivl den dårligste og mest smagløse durum rulle, jeg nogensinde har fået. Kødet var koldt, og der var næsten ingen sprødt salat i rullen. Derudover var den fyldt med alt muligt andet end bare kebab og salat. Betjeningen var heller ikke god, da der ikke kom et smil fra herren bag disken. Alt i alt kan jeg ikke anbefale 1001 Nat Pizza.

1 Stjerne af Sofie fra København

Næsten ingen oplevelser og elendig mad - det er den bedste beskrivelse af vores tur til 1001 Nat Pizza. Kebaben var smagløs og fyldt med mere salat end kød. Servicen var også en stor skuffelse - personalet smilede ikke engang. Vi forlod restauranten skuffede og vil ikke vende tilbage. Spar dig selv for den dårlige oplevelse og find et andet sted at spise.

4 Stjerner af Alexander fra København

Kedelig og trist oplevelse. Jeg besluttede mig for at prøve 1001 Nat Pizza efter at have hørt om deres mellemøstlige retter. Desværre blev jeg skuffet. Min durum rulle var smagløs og fyldt med salat og løg, men der var næsten ingen kebab i den. Kødet var også koldt, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere skuffende. Personalet bag disken virkede også uhøfligt og smilte ikke. Alt i alt er jeg ikke imponeret over 1001 Nat Pizza. Jeg ville ikke anbefale dette sted til andre.

5 Stjerner af Louise fra København

Da jeg besøgte 1001 Nat Pizza på Det indre Vesterbro i København, blev jeg mødt af en fantastisk oplevelse. Restauranten leverede en autentisk og velsmagende mellemøstlig madoplevelse. Jeg valgte at prøve deres kebab, og jeg blev ikke skuffet. Kødet var saftigt og velsmagende, og kombinationen af salat og krydderier var perfekt. Pizzaen var også velsmagende og rig på smag. Jeg blev imponeret over den venlige og imødekommende betjening. Personalet tog sig virkelig af deres gæster og sørgede for, at alle havde en god oplevelse. Atmosfæren i restauranten var hyggelig og autentisk, og jeg følte mig virkelig velkommen. Alt i alt var min oplevelse på 1001 Nat Pizza fantastisk. Maden var lækker, betjeningen var fremragende, og atmosfæren var hyggelig. Jeg kan varmt anbefale denne restaurant til alle, der er på udkig efter en autentisk mellemøstlig madoplevelse i København.

2 Stjerner af Emilie fra København

På 1001 Nat Pizza havde jeg desværre en skuffende oplevelse. Jeg bestilte en durum rulle, som var den mest smagløse og dårligt lavet durum rulle, jeg nogensinde har fået. Kødet var koldt og fyldet bestod af alt muligt andet end bare kebab og salat. Der var heller ingen smil eller venlighed fra personalet bag disken. Alt i alt var det en skuffende oplevelse, og jeg kan ikke anbefale dette sted. Desværre må jeg give restauranten karakteren 2 ud af 5.