Better Fed Than Red

1401 Tapas & Burgers

4.0

1401 Tapas & Burgers er en populær restaurant beliggende i hjertet af Vejle. Med en placering på Raadhustorvet 3, tilbyder restauranten en indbydende atmosfære, hvor gæsterne kan nyde både tapas og burgere i hyggelige omgivelser. Restauranten har formået at skabe et menukort, der kombinerer det bedste fra det europæiske og danske køkken med fokus på lækre smagsoplevelser. Her kan du finde alt fra klassiske tapasretter til kreative burgerkombinationer, hvilket gør stedet ideelt for både små grupper og familier. Gæsterne roser ofte kvaliteten af maden hos 1401 Tapas & Burgers. Mange beskriver deres tapas som små smagseksplosioner – perfekt til dem, der ønsker at dele forskellige retter med venner eller familie. De populære retter inkluderer Beef Wellington forårsruller med trøffel og risottokugler med ost og chili mayo, som begge får anmeldelser til at strække sig over flere stjerner.

Restaurantens burgere er også værd at nævne; de er saftige og velsmagende – noget man sjældent går galt i byen med. Det varierede menukort sikrer, at der er noget for enhver smag, inklusive vegetarvenlige og veganske valgmuligheder. Selvom mange anmeldere har haft positive oplevelser ved besøg hos 1401 Tapas & Burgers, er der også blevet givet feedback om serviceforholdene. Nogle gæster har rapporteret om ventetider samt uheldige hændelser såsom glemte bestillinger eller manglende opfølgning fra personalet efter fejl i ordren blev påpeget. Dette har skabt variation i anmeldelserne; mens nogle besøgende giver topkarakter for den venlige betjening under travle perioder, mener andre dog ikke altid, at servicen lever op til forventningerne. Restauranten tilbyder også brunchmuligheder weekendligt; her kan gæsterne forkæle sig selv med lækre morgenretter samt traditionelle brunchfavoritter.

Desværre var nogle anmeldelser af brunchoplevelsen mindre favorable – kritikpunkterne relaterede primært til temperaturen på maden samt utilfredsstillende opfyldning af drikkevarer. Den centrale beliggenhed gør 1401 Tapas & Burgers let tilgængelig for både lokale beboere og besøgende i byen; den hyggelige atmosfære underbygger desuden muligheden for en god middag eller uformel samling blandt venner. Alt taget i betragtning er 1401 Tapas & Burgers et sted fyldt med potentiale - en restaurant hvor man kan få tilfredsstillet sine madambitioner gennem delikate tapasretter eller solide burgere kombineret med en livlig stemning blandt de øvrige gæster. Med sin blanding af kreative retter og central placering fortsætter restauranten med at være et attraktivt valg blandt spisesteder i Vejle. Uanset om du leder efter et sted at fejre en særlig begivenhed eller bare vil nyde et måltid ude midt på ugens dage så fortjener denne restaurant sin plads på din liste over must-visit steder når sulten melder sig!

5 Stjerner af Anders fra Esbjerg

Gastronomisk eufori ramte mig fra første bid. En samling af velsmagende tapas bragte minderne frem om solrige dage i Spanien. Beef Wellington forårsrullen med trøffel var en ren delikatesse, mens risottokuglerne med chili mayo gav et uimodståeligt spark til smagsløgene. Til hovedret bestilte jeg en saftig burger, der var perfekt grillet og mættede mere end forventet. Atmosfæren var afslappet, men livlig, og betjeningen var både venlig og opmærksom. Hver ret blev præsenteret med omhu, hvilket gjorde måltidet til en uforglemmelig oplevelse. En perle af en restaurant, som helt sikkert skal besøges igen.

4 Stjerner af Karla fra Vojens

Oplevelsen var overvejende positiv med en spændende kombination af tapas og burgere på menuen. Tapasretterne, især den delikate risottokugle med chili mayo og beefwellington forårsrulle, bød på imponerende smagsnuancer. Burgere var også solide, men kunne have brugt lidt mere kærlighed i forhold til toppings. Servicen var venlig og opmærksom, hvilket tilføjede en behagelig stemning til måltidet. Selvom der var små detaljer, der kunne forbedres, var det samlet set en fornøjelig middag med gode minder. Besøget vil bestemt blive gentaget.

5 Stjerner af Rikke fra Esbjerg

Pragtfuld oplevelse, hvor hver ret leverede en smagseksplosion. Jeg nød en forrygende tapasmenu med delikate skaldyr, perfekt tilberedt patatas bravas og en intens chorizo, der satte prikken over i’et. Hertil kom en saftig burger, hvis bøf var så mørt, at det nærmest smeltede på tungen. Servicen var yderst venlig og opmærksom, hvilket bidrog til den samlede atmosfære. Denne restaurant formåede at kombinere kvalitet og kreativitet på bedste vis og vil uden tvivl blive besøgt igen.

2 Stjerner af Christian fra Herning

Ydmyghed kan være en dyd, men her føltes det mere som en trussel mod vores smagsløg. Besøget startede med en lovende menu, der bød på både tapas og burgere. Jeg valgte en burger, der ankom efter en uventet ventetid og mindede mere om en komisk karikatur af sig selv end en gastronomisk oplevelse. Bøffen var overraskende lille og havde den samme tilstedeværelse som et spøgelse i en spøgelseshistorie: usynlig, men ikke til at glemme. Tapas-udvalget var langt fra inspirerende. Et par retter havde smag, men de fleste manglede den nødvendige finesse og kompleksitet. Gode ingredienser blev begravet under en tung hånd, som om kokken havde besluttet at overbevise os om madens værdi gennem overflod snarere end nuancer. Personalet var venligt nok, men det kunne ikke skjule den generelle mangel på organisering. Der var småfejl hele vejen igennem; bestillinger blev glemt, og opfølgning var sjældent. Stemningen var langt fra den livlige tapasbar-atmosfære, man kunne håbe på. Det er ærgerligt, for med lidt mere opmærksomhed kunne stedet have været noget særligt.

4 Stjerner af Sophie fra Sønder Felding

På en aften fyldt med forventning, blev det til et besøg, der bestemt ikke skuffede. Maden var en fryd for øjet og smagsløgene, specielt de små tapasretter, der bød på en overflod af varierende teksturer og smagsnuancer. En skøn forårsrulle med trøffel og en risottokugle med chili mayo stjal virkelig opmærksomheden. Burgeren, som blev serveret med sprøde fritter, var saftig og perfekt tilberedt. Oplevelsen blev kun bedre af den venlige betjening, som gjorde sit bedste for at sikre, at alle gæster havde det godt. Selvom der var små forbedringsmuligheder i forhold til tempoet i serveringen, blev besøget samlet set en dejlig kulinarisk rejse. Atmosfæren var livlig og indbydende; en skøn aften med gode minder skabt omkring maden.

5 Stjerner af Jacob fra Esbjerg

1401 Tapas & Burgers er en fantastisk restaurant med en unik oplevelse. Maden er helt i top og serveres med omhu og opmærksomhed på detaljerne. Jeg havde fornøjelsen af at smage forskellige tapasretter, og hver eneste bid var en smagsoplevelse i sig selv. Fra lækre forårsruller med trøffel til risotto kugler med ost og chili mayo, var der ingen fejl at finde. Personalet var venligt og imødekommende, og de sørgede for, at vores besøg var behageligt og mindeværdigt. De var opmærksomme på vores behov og sørgede for, at vi ikke manglede noget under hele måltidet. Atmosfæren i restauranten var hyggelig og indbydende, og det var tydeligt, at der blev gjort en indsats for at skabe en god stemning. Jeg nød virkelig at sidde og nyde min mad i denne dejlige atmosfære. Alt i alt havde jeg en fantastisk oplevelse på 1401 Tapas & Burgers. Maden var lækker, personalet var venligt, og atmosfæren var perfekt. Jeg kan varmt anbefale denne restaurant til alle, der leder efter en god madoplevelse i Vejle.

5 Stjerner af Benjamin fra Aarhus

1401 Tapas & Burgers leverede en fantastisk oplevelse og lækker mad. Jeg bestilte deres tapas menu og blev ikke skuffet. Retterne var velsmagende og flot anrettet, hvilket gav en ekstra dimension til oplevelsen. Jeg nød især deres Beef Wellington forårsrulle med trøffel og Risotto kugle med ost og chili mayo. Smagseksplosionerne var en fryd for mine smagsløg. Servicen var også i top. Personalet var venlige og opmærksomme. De sørgede for, at vi følte os velkomne og tog sig tid til at sikre, at vores behov blev opfyldt. Jeg har besøgt 1401 Tapas & Burgers tidligere, og hver gang har været en positiv oplevelse. Derfor valgte jeg også at fejre min fødselsdag her. Desværre var der dog et par mindre fejl denne gang, som trak oplevelsen ned lidt. Vi fik ikke brød til tapas, da det ikke er inkluderet i brunchmenuen, hvilket vi ikke var opmærksomme på. Derudover fandt jeg plastik i min mad, men det blev heldigvis hurtigt løst af personalet. Jeg har også sendt en mail til restauranten med mine oplevelser, men har desværre ikke fået svar endnu. Det er lidt skuffende, da jeg tidligere har haft god kommunikation med dem. Alt i alt vil jeg stadig anbefale 1401 Tapas & Burgers til andre på grund af den lækre mad og gode service. Men på grund af de små fejl denne gang, vil jeg opfordre folk til at overveje det en ekstra gang, før de besøger restauranten. Jeg er også usikker på, om jeg selv vil vende tilbage med mine fødselsdagsgæster i fremtiden. Det er virkelig ærgerligt, da jeg tidligere har haft så gode oplevelser her.

5 Stjerner af Johanna fra Fredericia

1401 Tapas & Burgers er en fantastisk restaurantoplevelse. Maden er udsøgt og oplevelsen er helt i top. Jeg fik mulighed for at smage på flere forskellige tapasretter, og hver eneste bid var en smagsoplevelse i sig selv. Retterne var veltillavede og smagfulde, og præsentationen var også meget flot. Personalet var venligt og opmærksomt, og de sørgede for at vores behov blev imødekommet. De var også meget hjælpsomme med at guide os gennem menuen og anbefale forskellige retter. Jeg vil især anbefale deres Beef Wellington forårsrulle med trøffel og Risotto kugle med ost og chili mayo - det var virkelig lækkert! Selvom jeg normalt ikke er vegetar, blev jeg positivt overrasket over deres vegetariske valgmuligheder. Der var virkelig noget for enhver smag. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse på 1401 Tapas & Burgers. Jeg kan klart anbefale dette sted til alle, der er på udkig efter en lækker tapas- eller burgeroplevelse. Jeg vil helt sikkert vende tilbage igen.

5 Stjerner af Anders fra Vejle

Yderst tilfredsstillende oplevelse hos 1401 Tapas & Burgers. Maden var fantastisk, og servicen var i top. Vi bestilte en 4-retters tapas, og det var virkelig et lækkert udvalg af smagsoplevelser. Alt var veltillavet og indbydende præsenteret. Personalet var utroligt venlige og opmærksomme på vores behov. Selvom restauranten var godt besøgt, blev vi betjent hurtigt og effektivt. Stemningen på stedet var hyggelig og afslappet. Vi kan varmt anbefale et besøg hos 1401 Tapas & Burgers for en fantastisk madoplevelse.

5 Stjerner af Jakob fra Esbjerg

1401 Tapas & Burgers er en fantastisk restaurant, der virkelig imponerer. Jeg besøgte stedet og fik en utrolig oplevelse med maden. Jeg valgte at bestille tapas, og jeg blev ikke skuffet. Hver ret var en smagsoplevelse i sig selv, og jeg kunne virkelig smage, at der var blevet kælet for maden. Jeg prøvede blandt andet deres Beefwellington forårsrulle med trøffel og Risotto kugle med ost og chili mayo, og begge retter var enestående. Hver bid var en smagseksplosion, og jeg kunne virkelig mærke, at der var blevet lagt tid og kærlighed i tilberedningen. Betjeningen var også i top. Personalet var venlige og imødekommende, og de sørgede for, at vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Alt i alt vil jeg varmt anbefale 1401 Tapas & Burgers. Maden er lækker, betjeningen er fantastisk, og prisen er rimelig. Det er helt sikkert et sted, jeg vil besøge igen.